Angellica+4 összetevõi

Ahogy már korábban is olvashattunk az Angellica 4 egy kivételen táplálék - kiegészítő, hiszen 5 különféle gyógynövény segítségével képes biztosítani a hatékony súlycsökkenést. Ez a nagyszerű táplálék - kiegészítő azért is forradalmi, mert az összes gyógynövény, amelyet tartalmaz a súlyvesztésre koncentrálódik. Külön - külön mindegyik más és más hatásokkal képes támogatnia a fogyókúrás folyamatokat.

Angellica

A következőkben részletesen ismerhetjük meg az Angellica+4 - et alkotó gyógynövények hatékonyságát. A táplálék - kiegészítő fő összetevői az Angelica sinensis kivonat, a Guggul kivonat, a Gymnema Sylvestre kivonat, a Fucus vericulosus kivonat és a Bitter Orange kivonat.

Angellica+4 összetevői:

  • Angelica sinensis: Ez a növény a kínai angyalgyökér, amelyről ez a nagyszerű fogyókúrás termék a nevét kapta, valamint, amely a termék fő alkotóeleme. A fogyókúra során sok esetben fáradtabbak vagyunk a felszabadult méreganyagok miatt, az Angelika antioxidáns hatásainak köszönhetően viszont védi a sejteket az oxidatív károsodás ellen. Az Angelika támogatja az emésztési folyamatokat, megszünteti a kellemetlen puffadást és méregtelenítő hatásokkal is rendelkezik.
  • Guggul: Ez a növény, amelyet más néven Commiphora Mukulnak neveznek Észak - Indiában őshonos. Megoldás kínál a bőr változásaira, amely egy nagy fogyás után elengedhetetlen, hiszen bőrünk gyakran megsínyli a nagy méretváltozást. Pozitív hatással van a zsíranyagcserére, amelynek köszönhetően elősegíti a súlycsökkenést.
  • Erős antioxidáns hatású, amely tulajdonságának köszönhetően támogatja az immunrendszert. A normál vércukorszint és a koleszterinszint fenntartásával pedig elősegíti az egészséges életmód elérését. 
  • Gymnema Sylvestre: Egy Dél - Indiai trópusi növény, amelyet a helyiek már több évezrede használnak. Étvágycsökkentő hatásai mellett normalizálja a szénhidrátok felszívódását is. Támogatja a szénhidrát anyagcserét, valamint pozitív hatással van az egészséges vércukorszint kialakítására. Tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan képes támogatni a fogyókúrát több oldalról is.
  • Fucus Vesiculosus: Vagyis más néven a barna alga. Ez a növény is jelen van az Angellica+4 alkotóelemei között, amely magas rost tartalommal rendelkezik. Ennek a tulajdonságának köszönhetően képes fokozni az anyagcsere folyamatokat, így pozitív hatással van a gyomor - bélrendszer egészségére, valamint a súlycsökkenést is képes támogatni.
  • Bitter Orange: A Citrus Aurantium, vagy más néven a Sevillai Narancs hatékony segítség a normál testsúly fenntartásában, továbbá a túlsúly elleni küzdelemben egyaránt. Ez a növény gyorsítja a zsírok lebontását, a szénhidrát anyagcserét pedig felpörgeti, amelynek eredményeképpen fenntartja az egészséges zsírszövet egyensúlyát.
  • Fokozza az anyagcsere folyamatokat és elősegíti a méregtelenítést. Képes megszüntetni a fogyókúra okozta fáradtságot, hiszen növeli az energia szintet.

A sikeres testsúlycsökkenés könnyedén elérhető az Angellica+4 rendszeres fogyasztásával, hiszen az 5 - ös fogatnak köszönhetően több oldalról is képes támogatni a fogyókúrás folyamatokat.

Vásárlás

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!